OVER

gfx

We verdelen de eigendom van MoonsSwap en haar dochteronderneming

Wij geloven in DOT (Decentralisatie van Dingen), Reddit Inc nam een stap voor op andere samenwerking en begon met het decentraliseren van zijn platform door middel van RCP (Reddit Community Points). MoonsSwap is een Swap service voor RCP - RCP kunnen gemakkelijk worden verhandeld tegen BUSD rechtstreeks van/naar de Reddit Vault van de gebruiker. We waren blij om deel te nemen aan deze innovatie, maar dat is niet genoeg, we nemen onze onderneming naar het volgende niveau door het decentraliseren van het eigendom.

MOOND is een tokenized eigendom token die de winst van MoonsSwap verdeelt onder haar houders, de stem macht geeft in governance polls en hen laat beslissen over de toekomst van MoonsSwap en haar dochteronderneming.

Koop MOOND op

token address: 0x6cA5FAc496bf94345958635E6e6171Dfe78f36bb

HET MOONSDUST ECOSYTEEM

ÉÉN TOKEN

MOOND en MoonsDust zullen de moeder zijn van alle bestaande en toekomstige MOONs Ventures - MoonsSwap, WhalesOTC, MoonsCasino en meer!

Transparantie en Vertrouwen

De winsten van de ondernemingen zullen voor iedereen (ook voor niet-MOOND-houders) openbaar zijn op Reddit Chain, verificatie en audits kunnen eenvoudig door iedereen worden uitgevoerd!

De lijst met MOOND-houders is ook openbaar toegankelijk op Binance Smart Chain.

EVOLUEREND ECOSYSTEEM

We weten dat wat vandaag relevant is, morgen misschien niet meer relevant is.
We evolueren en breiden onze ontwikkelingsgebieden elke dag uit om relevant te blijven voor de snel groeiende markt.

BETALINGSFLEXIBILITEIT

Reddit Community Points (RCP) uitbetalingen voor MOOND houders wordt dagelijks en automatisch gedaan. Elke dag om 12:00 GMT+2 & 13:00 GMT+2, Cyprus tijd worden respectievelijk MOONs en BRICKs uitgedeeld (niets is vereist om in aanmerking te komen of om de RCP te verzilveren, gewoon HODL MOOND!

globe

PLATFORMEN

Een ruildienst voor RCP

Ondersteunt alle Reddit Community Points swaps tegen BUSD

Uiterst handige dienst om RCP's om te zetten in BUSD en omgekeerd, snel en gemakkelijk.

Lagere kosten en tijdsbesparing in vergelijking met andere swaps die meerdere swaps vereisen (Dai -> xDai -> xRCP -> RCP L1 -> RCP L2).

Handelen op MoonsSwap heeft direct invloed op de prijs van de RCP ! Sommige andere diensten bieden RCP-swaps aan, maar hun operaties zijn vergelijkbaar met OTC-markt (zonder liquiditeit) die geen invloed heeft op de prijs van het activum.

Niet uw sleutels niet uw RCP's! Wij houden geen tokens van onze klanten, noch houden wij een koude portefeuille. De Swaps gebeuren onmiddellijk en direct nadat de gebruiker RCP of BUSD heeft gestuurd.

OTC Desk voor RCP-tokens

Ondersteunt alle Reddit Community Points OTC-transacties tegen BTC, ETH en Stablecoins

Oplossing van het liquiditeitsprobleem op de RCP-markt, Liquiditeit is geen probleem meer.

Faciliteren van Big Trades die de markt niet aankan, terwijl u in vertrouwde handen bent

Meer dan $122,000+ Volume in slechts enkele weken na de lancering en ~$250,000+ aan koop/verkoop orders.

Alle koop/verkoop orders worden geverifieerd via PoF (Proof of Funds), dit elimineert marktmanipulatie en het creëren van vals sentiment voor beleggers

TOKENOMICS

Verdeling van onze token toewijzing

Starttijd

24 Aug, 2021

Eindtijd

31 Aug, 2021

Token Symbool

MOOND

Aangeboden munten

3.3 M

MOOND Launch

17 Sept, 2021

Mainnet Launch

2022

Soft Cap

825 K

Hard Cap

2.47 M

ROADMAP

MOOND ontwikkelt een wereldwijd data-gedreven platform voor de wereld. Aangedreven door blockchain en slimme contracten.

ONS TEAM

Met de hulp van onze teams, donateurs en investeerders zijn dit de mijlpalen die we graag willen bereiken.

DOCUMENTEN

Download de whitepaper en leer meer over MOOND Token, de unieke MOOND aanpak en het team/adviseurs.

Whitepaper (Binnenkort Beschikbaar)
ENGLISH
Whitepaper (Binnenkort Beschikbaar)
Español
Whitepaper (Binnenkort Beschikbaar)
中国人
Whitepaper (Binnenkort Beschikbaar)
DEUTSCHE

FAQS

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over MoonsDust (MOOND) & MOONs. Als u nog andere vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Wat is MOON?

MOONs zijn een ERC-20 token op het Rinkeby-netwerk dat in mei 2020 door Reddit-admins is gelanceerd als onderdeel van het Community Points-project. Ze zijn een middel voor gebruikers om te worden beloond voor hun bijdragen in r/CryptoCurrency met een eenheid van eigendom in de subreddit. MOONs zijn onafhankelijk van Reddit en eenmaal verdiend kunnen noch de admins noch de subreddit moderators ze afnemen van gebruikers.

Je kunt MOONs ruilen op MoonsSwap.com tegen BUSD.
MOONs worden elke 28 dagen verdeeld op basis van het aandeel van het totale karma van de subreddit dat een gebruiker heeft verdiend gedurende dit tijdsbestek. MOOns kunnen tussen Reddit-gebruikers worden getipt met behulp van de verzendpijl in de Reddit-kluis.

MOONs worden opgeslagen in de vault, een Ethereum wallet die zich in de officiële Reddit mobiele app voor iOS of Android bevindt. Gebruikers kunnen hun vault herstellen als ze hun apparaat verliezen of breken. MOONs kunnen ook worden opgeslagen op elke Ethereum-wallet, maar om te worden gebruikt, moet de wallet verbinding maken met Reddit Chain RPC.

Open uw kluis: Klik hier

- MOONs worden gebruikt om te stemmen op Polls die invloed hebben op hoe de gemeenschap wordt bestuurd en hoe MOONs worden verdeeld. Je maximale stemgewicht wordt bepaald door het aantal MOONs dat je hebt verdiend, inclusief de MOONs die je hebt gekregen via de normale verdeling of via de account van de maandistributeur (prijsvragen, enz.).

- MOONs kunnen tussen gebruikers worden getipt.

- MOONs kunnen worden gebruikt om het r/CryptoCurrency speciale lidmaatschap te kopen, waarmee gifs kunnen worden ingesloten in commentaar, speciale emotes & aangepaste flair/kleur voor de gebruikersnaam.

- MOONs kunnen worden ingewisseld voor Reddit-munten, maar alleen voor gebruik in r/CryptoCurrency.

Wat is MOOND?

MOOND is een eigendomstoken ontwikkeld door MoonsDust. MOOND lanceerde op 20 augustus 2021 en ze zijn momenteel op het Binance Chain Network. MOOND zal worden gemigreerd naar Ethereum Mainnet zodra Arbitrum Layer 2-oplossing wordt gelanceerd. MOOND-houders ontvangen de dagelijkse winsten van MoonsSwap, WhalesOTC en andere gerelateerde Moons-producten ontwikkeld door het MoonsDust-team.

MOONDs worden aangeboden via een openbare verkoop tegen oplopende prijzen. Zodra de verkoop succesvol is afgerond, zal MOOND beschikbaar zijn voor de handel op de belangrijkste swaps.

MOOND kan worden opgeslagen op ELK Ethereum adres! Om uw saldo te bekijken moet u het smart contract voor MOOND toevoegen

0x6cA5FAc496bf94345958635E6e6171Dfe78f36bb

Decimalen: 18

Token Naam: MOOND

Zorg ervoor dat u zich op het BSC-netwerk bevindt, want MOONDs zijn momenteel BEP-20 Token.
(Ondersteunde portemonnees voor BEP-20: Trust Wallet, Ledger, Metamask en meer)

MOOND is vooral bedoeld als vertegenwoordiging van eigendom:

- Elke dag om 12:00 GMT+2 & 13:00 GMT+2 Cyprus tijd (MOONs & BRICKs) ontvangen MOOND-houders hun dagelijkse winsten van MoonsSwap en dochterprojecten, gebaseerd op het % van hun MOOND-bezit ten opzichte van het totale aanbod van MOONDd.

Bijvoorbeeld: Joe heeft 5% van de totale MOOND-voorraad, hij ontvangt 5% van de totale winst van MoonsSwap.

- In de toekomst zal MOOND zijn houders stemrecht geven. Zij kunnen stemmen voor of tegen elk bestuurlijk onderwerp, zoals: Vergoedingen, Ontwikkeling van nieuwe Moons-producten, Notering of Verwijdering op Beurzen, het starten van een marketingcampagne, het werven van fondsen van de gemeenschap en meer.

r/Cryptocurrency $MOONs - 12:00 GMT+2, Cyprus Tijd.

r/FortNiteBR $BRICKs - 13:00 GMT+2, Cyprus Tijd.

Contacteer Ons

We staan altijd open en we verwelkomen alle vragen die je hebt voor ons team. Als u in contact wilt komen, kunt u ons mailen via: team@moonsdust.com.